Actrita americana Lindsay Lohan a aflat cu surprindere, in timpul unei emisiuni TV, ca are o sora vitrega, Ashley Horn, in varsta de 17 ani.

Un test ADN recent a dovedit ca Michael Lohan este tatal tinerei Ashley Horn, care s-a nascut in urma unei relatii pe care acesta a avut-o cu Kristi Horn.

Michael Lohan a avut o aventura extraconjugala cu Kristi Horn in timp ce acesta era casatorit cu Dina, mama actritei Lindsay Lohan.

Cu toate acestea, actrita a fost surprinsa sa afle ca are o sora vitrega, informatie care a fost facuta publica in timpul emisiunii "Good Morning America", difuzata de televiziunea americana ABC.

"Nu am stiut niciodata despre acest lucru, asa ca multumesc pentru informatie. Nu voi da atentie acestor lucruri. Nu vreau sa ma bag in genul acesta de chestiuni, pentru ca vreau sa vad in continuare partea buna a lucrurilor", a declarat Lindsay Lohan, scrie MEDIAFAX.

Dupa cativa ani tumultosi, in care actrita si-a petrecut timpul in inchisoare si a petrecut perioade de reabilitare, Lindsay spune ca este acum pe drumul cel bun.

"Sunt intr-un moment bun al vietii mele si tot ceea ce vreau este sa merg inainte", a spus ea. "Toata lumea trece prin anumite lucruri in viata, dar totul se intampla cu un motiv, bun sau rau", a mai spus actrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.