Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd, a cerut ca pe durata show-ului "The Wall", sa fie intrerupt iluminatul public in Piata Constitutiei.

Roger Waters va aduce muzica trupei Pink Floyd in Romania, in superproductia "The Wall", show-ul fiind programat pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Intrucat show-ul "The Wall" se bazeaza in primul rand pe proiectii impresionante, efecte vizuale si decoruri grandioase, Roger Waters a cerut ca cel putin pe durata concertului iluminatul public din Piata Constitutiei sa fie intrerupt.
Oficialii nu au dat inca un raspuns la aceasta solicitare, insa, potrivit stirileprotv.ro, sunt toate sansele ca acestia sa accepte cerintele artistului.

Roger Waters va aduce pentru prima oara in Romania una dintre cele mai grandioase productii rock din istorie. Britanicul asteptat de doua generatii de fani este vestit pentru discursul lui impotriva razboiului si a globalizarii. De altfel, cu un astfel de mesaj planuieste sa isi deschida show-ul de la Bucuresti, scrie MEDIFAX.

"O sa incerc sa imi dau seama de fonetica unui discurs scurt in limba din tara in care merg. Scriu ceea ce simt pentru ca oamenii sa inteleaga ca totul e real nu e artificial"
, spune Roger Waters.

Gandit ca un simbol al blocajului dintre culturi, decorul pentru show-ul "The Wall" va fi impresionant. Un zid cu o latime de 150 de metri, o inaltime de 12 metri si o suprafata de 20.000 de metri patrati se va inalta intre muzician si spectatori.

In mometul in care publicul va canta "All in all it was just a brick in the wall", pe scena de 1.200 de metri patrati va aparea un lant uman format din copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.