Un grup de romani creativi au recreat melodia populara Gangnam Style cu versuri in limba romana.

"In versiunea "Romanian Style" a melodiei este descrisa o senzuala domnisoara care dupa mers si comportament se vrea un Top model cu un zambet perfect, ce se posteaza pe FaceBook:", explica creatorii pe site-ul dibiradio.ro.

Deocamdata a fost postata doar melodia dar se doreste realizarea unui videoclip. Doritorii pot sa trimita filmulete cu ei imitand dansul faimos si ar putea sa ajunga in videoclipul care cu siguranta va deveni viral in Internetul romanesc.

Melodia "Gagnam Style" a rapperului sud-coreean PSY este fara indoiala hitul anului 2012, care a luat cu asalt Internetul. Aceasta a fost lansata online pe 15 iulie, iar in doar doua luni a strans 200 de milioane de vizualizari si a dat nastere la sute de parodii.

Pentru cei care nu s-au interesat pana acum, "Gangnam" reprezinta unul dintre cartierele bogate ale orasului Seul. Prin urmare "Gagnam Style" face referire la modul de viata al bogatilor.

Ce parere ai despre "Gangnam Style", in romana?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.