Cantareata Adele a declarat ca ar accepta sa tina o cura de slabire doar daca ar afla ca excesul de greutate i-ar afecta sanatatea si viata sexuala.

Potrivit MEDIAFAX, fragmente din biografia cantaretei, scrisa de Chas Newkey-Burden, au fost publicate in ziarul USA Today. Potrivit acestor fragmente, cantareata in varsta de 24 de ani nu se simte deloc deranjata de faptul ca este supraponderala.

"Intotdeauna am purtat marimile 14-16 (42 - 44) si nu m-a deranjat. As tine cura doar daca excesul de greutate mi-ar afecta sanatatea sau viata sexuala, dar nu este cazul", a spus Adele.

Biografia, care va aparea de Craciun, mai prezinta, printre altele, admiratia cantaretei pentru bunicul si mama ei, sacrificiile facute de acestia pentru a o creste si educa, dar si personalitatile care au inspirat-o - Etta Fitzgerald si Roberta Flack. Biografia nu prezinta insa identitatea barbatului care a facut-o pe Adele sa sufere si sa-si gaseasca astfel inspiratie pentru albumul sau de succes "21".

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards. Pana in prezent, ea a lansat pe piata doua albume, "19" si "21", recompensate cu un total de opt premii Grammy.

Adele, a carei silueta este departe de a fi una standard in showbiz, are o voce exceptionala. Artista nu s-a ferit sa vorbeasca despre suferintele sale in dragoste in melodii precum "Someone Like You" si "Rolling in the Deep".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.