Actorul Ion Besoiu afirma ca, prin moartea lui Iurie Darie, a disparut o o stea de cinema adevarata, un actor de un farmesc nespus, un camarad deosebit si a apreciat ca "suntem mai saraci".

"A disparut o mare personalitate, o stea de cinema adevarata, un actor de farmec nespus", a declarat Besoiu, adaugand ca au fost multi si mai ales multe fete care l-au admirat pe Iurie Darie pentru "jocul sau fermecator".

Potrivit MEDIAFAX, Ion Besoiu a povestit ca a jucat cu Iurie Darie in cateva filme si ca i-a facut o "deosebita placere", pentru ca acesta era "un camarad deosebit".

"Suntem mai saraci", a comentat Besoiu. El a precizat ca starea lui Iurie Darie se deteriora. "Cu toate acestea nu ne convine ca ne-a lasat singuri", a declarat el.

El a relatat ca intotdeauna i-a facut placere sa-l intalneasca pe Iurie Darie.

"Cand ne intalneam era intotdeauna fermecator, zambitor, au fost multe momente in care mi-a facut placere sa ma intalnesc cu el", a relatat actorul.

Citeste si: Trupul neinsufletit al lui Iurie Darie, depus sambata la Teatrul de Comedie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.