Numerosi actori, regizori si producatori de la Hollywood, dar si muzicieni si vedete ale industriei muzicale americane au astazi un motiv de bucurie.

Imediat ce victoria lui Obama - care a castigat un al doilea mandat in functia de presedinte al Statelor Unite -, a fost anuntata de posturile de televiziune, starurile din showbizul american au postat numeroase mesaje de felicitare pe Twitter, scrie MEDIAFAX.

Hollywood-ul, care l-a sprijinit in imensa sa majoritate pe Barack Obama, si-a exprimat bucuria pe Twitter.

Prezentam mai jos cateva dintre reactiile unora dintre starurile de la Hollywood.

Eva Longoria:
"Sarbatoresc alaturi de prieteni! Mi-au dat lacrimile de bucurie. Aceasta victorie va duce tara inainte! Obama!!!"

Hugh Hefner
: "In timp ce jucam domino cu fetele, am aflat vestea ca Obama a fost reales. Sarbatorim acest lucru in conacul nostru"

Justin Bieber: "Trec prin multe emotii in acest moment. Felicitari presedintelui Obama. Eu sunt canadian, dar ma simt bine aici. Ingrijire medicala gratuita!"

Mark Ruffalo:
"Barack Obama a castigat pentru ca a dovedit ca a fost candidatul mai bun si a stiut sa isi prezinte foarte bine politicile si realizarile in fata poporului american"

Olivia Wilde: "America! Ti-ai facut auzita vocea! Femei, ati fost auzite! Tineri, le-ati dovedit ca s-au inselat! Pentru neobositii voluntari din tabara lui Obama: VA MULTUMESC!"

George Clooney a declarat la randul sau intr-un comunicat: "Il felicit pe presedintele ales Obama pentru aceasta victorie istorica, iar acum a venit momentul sa ne unificam tara, pentru a putea sa ne ocupam de extraordinarele provocari cu care se confrunta generatia actuala".

Actrita Scarlett Johansson, care l-a sprijinit pe Obama pe parcursul intregii campanii electorale, a spus ca "aceasta speranta coplesitoare pe care o inspira Obama este pur si simplu «infectioasa»". "Intotdeauna am avut mare incredere in campania pozitiva a lui Obama si sunt atat de mandra de fiecare cetatean care a luat atitudine, a participat la procesul politic si a insistat pentru ca vocile oamenilor sa se faca auzite", a adaugat Scarlett Johansson.

Citeste si:
Fostul preşedinte american, Barack Obama, a fost depistat pozitiv...
Fostul preşedinte american...

Pe de alta parte, Oprah Winfrey, care a plans de bucurie in timpul manifestarilor din Grant Park din Chicago, dupa victoria lui Obama, a declarat pentru emisiunea de televiziune "The Insider": "Am fost atat de entuziasmata si apoi m-am simtit dintr-o data foarte calma. Simt ca e ceva real, ma simt minunat". Invitata de reporteri sa spuna ce inseamna victoria lui Obama pentru tara, Oprah Winfrey a spus: "Inseamna democratie in cea mai fina forma a ei. El e pur si simplu cel mai bun. Am facut asta impreuna. America a facut acest lucru".

La randul sau, industria muzicala americana a jucat un rol deosebit de important in realegerea lui Barack Obama, intrucat unii dintre reprezentantii de seama ai acestei industrii au colaborat cu echipa de campanie a democratilor (Bruce Springsteen, Jay-Z), altii au cantat la concerte organizate pentru Obama (Katy Perry, Jason Mraz, Foo Fighters), iar multi altii l-au sprijinit pe presedintele reales in functie prin mesaje video, mesaje pe Twitter, reclame radiofonice, declaratii pe scena, scrisori publice.

Citeste si:
Amber Heard, noi acuzații în procesul momentului de la Hollywood:...
Amber Heard, noi acuzații în...

Barbra Streisand, Beyonce, Madonna, will.i.am, Pras, John Legend si Snoop Dogg se numara printre cantaretii celebri care si-au exprimat, pe platformele de socializare, bucuria generata de victoria lui Obama.

Adam Levine: "Asta se intampla daca te pui cu «Sesame Street»!"

Lady Gaga: "Nu am putea fi mai fericiti ca acum! Dumnezeule, cat de mare e bucuria atunci cand libertatea invinge!"

Snoop Dogg: "Presedintele meu este negru"

LL Cool J: "Sa nu-i spuneti «revenire», pentru ca el este aici de patru ani!"

Tommy Lee: "Ai facut o alegere desteapta, America! Sunt mandru de tine!"

Mariah Carey: "Incredibil discurs! L-am privit dintr-o camera in care erau multe alte persoane si cu totii am fost cu adevarat emotionati. America, iti multumesc ca i-au oferit presedintelui Obama inca patru ani!"

Citeste si:
Justin Bieber şi-a amânat turneul nord-american pentru a doua oară
Justin Bieber şi-a amânat...

Moby: "Promiteti-mi, va rog, ca atunci cand ma voi trezi maine dimineata, se va dovedi ca acesta nu a fost doar un vis minunat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.