Joaquin Phoenix interpreteaza un rol important in filmul "The Master" despre care se zice ca este povestea infiintarii scientologiei, relateaza MEDIAFAX.

Invitat sa isi exprime sentimentele pe care le are fata de subiectul filmului, Joaquin Phoenix a spus:

"Stiu ca oamenii vorbesc despre asta, iar unele dintre credintele (acestui cult, n.r.) sunt ridicole. Insa ele nu sunt cu nimic mai absurde decat credintele catolice sau crestine - asta nu este o insulta pentru cei care cred in aceste lucruri".

Actorul s-a declarat, totodata, uluit de autenticitatea filmului si crede ca liderii aflati intr-o astfel de situatie nu isi dau seama de faptul ca daca detin prea multa putere ajung sa fie afectati de ea.

"Cred ca e usor pentru oameni sa se autoconvinga ca ei fac fapte altruiste, dar in fond, faptele facute cu acel grup reprezinta de fapt un act egoist", a adaugat Joaquin Phoenix.

Joaquin Phoenix, care nu mai jucase intr-un film din 2010, cand a aparut in asa-zisul fals documentar "I'm Still Here", ce prezenta tranzitia lui de la actor celebru la rapper debutant, recunoaste in acelasi interviu faptul ca s-a aflat in pericolul "de a deveni plictisit" de cariera lui artistica.

"Am simtit pur si simplu ca aveam nevoie sa schimb ceva in mod drastic si in acest fel nu m-am mai plictisit. Voiam sa am acelasi sentiment pe care il aveam cand eram tanar, cand imi spuneam: «Acesta e lucrul cel mai important pentru mine si voi pune tot ce am eu mai bun in acest proiect»", a spus Joaquin Phoenix.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.