Organizatorii festivalului Rock the City 2013, la care singura trupa anuntata pana in prezent este Rammstein, au pus, joi, in vanzare abonamente valabile pentru cele doua zile ale evenimentului.

Joi, organizatorii evenimentului - care va avea loc pe 27 si 28 iulie 2013, la complexul Romexpo din Bucuresti - au pus in vanzare doar abonamente, care au urmatoarele preturi: Normal Circle - 143,78 lei (reducere de 20%), Silver Circle - 159,75 lei (reducere de 20%), Golden Circle - 213 lei (reducere de 20%), VIP - 479,25 lei (pret normal).

Contactati, joi, organizatorii - Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment - au declarat ca pentru editia de anul viitor a Rock the City sunt puse deocamdata in vanzare doar abonamente.

Dupa prima aparitie la Bucuresti - la Festivalul Sonisphere din 2010, cand a si primit discul de 4X platina pentru vanzarile albumului "Liebe ist für alle da" pe teritoriile Romaniei si Bulgariei -, trupa germana Rammstein revine in Capitala in 2013, la Rock the City, cu un nou show incendiar, intitulat "Rammstein and Friends".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.