Actorul american Tom Cruise a marturisit ca va juca in franciza "Misiune: Imposibila" atat timp cat fanii il vor sustine, un al cincilea film din serie fiind in pregatire, informeaza nme.com.

Potrivit MEDIAFAX, starul american a jucat pentru prima data in seria "Misiune: Imposibila" in 1996 si de atunci a participat la fiecare film al francizei.

Intr-un interviu acordat Total Film, Cruise a marturisit ca vrea sa continue sa joace in aceasta serie atat timp cat fanii vor dori sa il vada pe marile ecrane in aceasta postura.

"Am inceput lucrul la 'Misiune: Imposibila' gandindu-ma ca voi juca in mai multe filme din serie", a declarat Cruise, adaugand ca personajul sau este unul cu care poate "sa creasca". "La inceput, a fost cel mai scump film al Paramount Pictures si primul pe care l-am produs", a adaugat el.

"A fost o perioada foarte frumoasa. Vreau sa mai fac cateva filme din seria asta. O sa fac fix cate vor vrea oamenii sa vada... pentru ca este plin de provocari si amuzant sa lucrezi in acest proiect", a mai spus el.

De asemenea, starul a spus ca se fac deja pregatiri pentru "Misiune: Imposibila 5". "Deja lucram la cateva imagini, la concept", a spus acesta.

Lungmetrajul "Misiune: Imposibila - Ghost Protocol", al patrulea film din aceasta franciza de succes, a avut premiera mondiala anul trecut.

Primele patru filme ale francizei "Misiune: Imposibila" au generat impreuna incasari de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.