Cantaretul britanic James Blunt a declarat intr-un interviu recent ca a decis sa renunte la cariera muzicala si ca intentioneaza sa se concentreze in viitor mai mult asupra vietii sale personale.

James Blunt, in varsta de 38 de ani, a vandut peste 11 milioane de copii ale albumului sau "Back to Bedlam", lansat in 2005, care include piesa "You're Beautiful", devenita un hit international.

Fost militar in garda regala britanica si participant la operatiunile militare din Kosovo, James Blunt nu mai pare interesat de cariera muzicala si a declarat pentru tabloidul Daily Mail ca nu intentioneaza sa mai compuna cantece.

"Vreau doar sa imi acord ceva mai mult timp pentru mine insumi. Nu am planuri pentru a compune alte cantece. Dupa ce mi-am incheiat turneul mondial, m-am relaxat si am petrecut mult timp la Ibiza, unde am o vila", a spus starul britanic.

Cel mai recent album lansat de James Blunt se intituleaza "Some Kind Of Trouble" si a aparut pe piata in 2010.

James Blunt a devenit celebru in 2005 cu piesa "You're Beautiful", care a fost intens difuzata de toate posturile de radio din lume, iar apoi cu single-ul "Goodbye My Lover", inclus pe albumul "Back to Bedlam".

De la debutul sau artistic, James Blunt a fost recompensat cu doua trofee Brit, unul pentru cel mai bun artist britanic, iar celalalt, pentru cel mai bun material pop, dar si cu premiul Grammy, in 2007, la categoria "cea mai buna interpretare masculina", pentru cantecul "You're Beautiful". De asemenea, artistul are in palmares doua premii Ivor Novello, precum si alte cinci nominalizari la Grammy Awards, in 2006, relateaza MEDIAFAX.

Cantaretul britanic a sustinut un concert la Sala Polivalenta din Capitala in 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.