Grupul britanic Girls Aloud a anuntat intr-o conferinta de presa, organizata, vineri, la Londra, ca s-a reunit si va sustine un nou turneu, care va debuta in luna februarie.

Trupa Girls Aloud, alcatuita din Cheryl Cole, Nicola Roberts, Kimberley Walsh, Sarah Harding si Nadine Coyle, a fost infiintata in urma cu 10 ani, in emisiunea-concurs "Popstars: The Rivals".

Noul turneu al grupului, un album greatest hits intitulat "Ten" si un nou single, intitulat "Something New", care va fi lansat pe 18 noiembrie, marcheaza cei 10 ani de activitate ai grupului britanic in industria muzicala.

In ultimii ani, cele cinci membre ale grupului Girls Aloud au fost ocupate cu diverse proiecte independente, in moda, teatru si televiziune, scrie MEDIAFAX.

Turneul "Girls Aloud Ten" va debuta cu un concert la Newcastle, pe 21 februarie.

Grupul Girls Aloud a avut 20 de single-uri consecutive in Top 10 din Marea Britanie, inclusiv patru piese ajunse pe prima pozitie in acest top, dar si doua albume care s-au clasat pe primul loc in topul albumelor din aceasta tara. Toate cele cinci albume de studio ale grupului au primit discul de platina.

Trupa a primit cinci nominalizari la Brit Awards si a castigat acest trofeu la categoria "cel mai bun single", in 2009, cu piesa "The Promise".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.