Dependenta de droguri a cantaretei ar fi stat la baza evenimentul bizar care a rezultat cu raderea ei in cap, afirma Sam Lufti.

Sam Lufti, fostul manager al lui Britney Spears, i-a dat in judecata pe artista si pe parintii acesteia, acuzandu-i de defaimare si de concediere abuziva, informeaza MEDIAFAX.

Fostul manager al cantaretei americane sustine ca aceasta era dependenta de medicamente prescrise - consumand pana la 30 de medicamente pe zi - si devenise atat de instabila psihic, in 2008, incat s-a ras in cap pentru ca nu dorea ca parul ei sa fie analizat in cadrul unui test antidrog.

Joe Schleimer, avocatul lui Sam Lufti, a facut aceste declaratii in prima zi a acestui proces, la Curtea Superioara din Los Angeles.

"Ii placea sa consume amfetamine. Aproape tot ce a mers rau in acea perioada a fost cauzat de acele medicamente", a spus avocatul Joe Schleimer, sustinand ca Sam Lufti a fost facut un fel de "tap ispasitor" pentru caderea psihica suferita de Britney Spears in 2008.

Joe Schleimer a spus ca Sam Lufti a incercat sa o ajute pe cantareata, insa a esuat in acest demers, in urma unui sir de evenimente care au culminat cu internarea cantaretei americane intr-o clinica de psihiatrie si cu plasarea acesteia sub curatela tatalui ei.

Sam Lufti solicita o parte din averea artistei, sustinand ca a semnat cu aceasta un contract prin care devine managerul ei, contra unui procent de 15% din veniturile obtinute de Spears.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.