Superspionul fictiv James Bond a primit titlul de cel mai influent barbat de la Hollywood, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat online de site-ul askmen.com.

Agentul secret, care in prezent este interpretat pe marele ecran de Daniel Craig, i-a invins in acest sondaj pe olimpicul medaliat cu aur Usain Bolt, situat pe locul al doilea, si fostul presedinte american Bill Clinton, situat pe locul al treilea.

Explicand alegerea de pe primul loc, editorii site-ului dedicat barbatilor spun sa personajul creat de Ian Fleming "s-a potrivit intotdeauna vremurilor in care a trait", relateaza MEDIAFAX.

Topul 5 al celor mai influenti barbati de la Hollywood este completat, in ordine, de Seth MaCFarlane, creatorul serialului "Family Guy", si Joseph Gordon-Levitt, starul filmului "Cavalerul Negru: Renasterea/ The Dark Knight Rises".

In top au mai fost inclusi actorul de comedie Jimmy Kimmel, pe locul al saselea, cantaretul si compozitorul R&B Frank Ocean, pe locul al optulea, actorul Ryan Gosling, pe locul al zecelea, presedintele american Barack Obama, pe 11, regizorul Christopher Nolan (15), actorul Liam Neeson (16), rapperii Jay-Z (22) si Kanye West (31), actorul Alec Baldwin (49).

Citeste si 50 de lucruri pe care nu le stiai despre James Bond


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.