Piesa "Rolling In The Deep", interpretata de cantareata britanica Adele, a fost declarata cantecul anului la gala premiilor Broadcast Music, Inc. (BMI), care a avut loc marti seara, la Londra.

Piesa "Rolling In The Deep", scrisa de Adele in colaborare cu Paul Epworth si inclusa pe cel mai recent album al artistei, "21", a fost selectata drept cel mai bun cantec al anului datorita numarului foarte mare de difuzari pe care l-a avut de la lansarea ei, pe 29 noiembrie 2010 - peste doua milioane.

Broadcast Music, Inc. ofera anual premii compozitorilor, textierilor si promotorilor muzicali ale caror piese au avut cele mai multe difuzari de la lansarea lor si pana in prezent.

Printre premiantii serii s-a aflat si Mark Hollis, solistul trupei Talk Talk, a carei piesa a avut, de la lansarea din 1984, trei milioane de difuzari, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.