Actrita Olivia Wilde si-a aratat sustinerea fata de legalizarea prostitutiei printr-un monolog despre vaginul sau, botezat "Olivia Land".

Olivia Wilde (cunoscuta publicului din serialul "House") a fost invitata sa sustina un monolog la Joe's Pub de catre revista Glamour. Actrita a marturisit publicului ca in momentul in care prima ei casatorie s-a terminat, ea a simtit ca "vaginul i-a murit".

"S-a stins. Si poti sa-ti minti rudele adunate la cina de Craciun ca totul este in regula. Dar nu poti sa-ti minti vaginul".

Actrita insa are si o veste buna, a intalnit pe cineva, actorul Jason Sudeikis mai precis, iar acum este fericita si cei doi "fac sex ca doi maratonisti din Kenya".

Wilde si-a oferit si parerea vizavi de legalizarea prostitutiei.

"As vrea sa se legalizeze prostitutia. Angajarea unui lucrator in industria sexului in Olivia Land ar fi o afacere simpla, igienica si ieftina, la fel ca o pedichiura. (...) In Olivia Land, strazile sunt pavate cu ciocolata amaruie si toti oamenii sunt lipsiti de par si crampe menstruale".

Pentru mai multe declaratii ale Oliviei Widle despre vaginul ei, click aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.