Actorii americani Danny DeVito si Rhea Perlman divorteaza dupa o casnicie de 30 de ani.

Danny DeVito, in varsta de 67 de ani, si Rhea Perlman, in varsta de 64 de ani, s-au casatorit in 1982 si au impreuna trei copii - Lucy, in varsta de 29 de ani, Grace, in varsta de 27 de ani, si Jacob, in varsta de 25 de ani.

In martie, Danny DeVito declara despre casatoria sa, pentru emisiunea "Access Hollywood Live": "Avem trei copii minunati si este grozav".

In prezent, Danny joaca in sitcom-ul "It's Always Sunny in Philadelphia", difuzat de postul de televiziune american FX.

DeVito si sotia sa, actrita Rhea Perlman, au infiintat casa de productie Jersey Films, care a stat in spatele unor hituri precum "Pulp Fiction", "Garden State" si "Freedom Writers".

Rhea Perlman a devenit celebra pentru rolul Carla Tortelli din sitcom-ul "Cheers", pentru care a castigat patru premii Emmy. Pentru acelasi rol a mai fost nominalizata la premiul Globul de Aur, intre anii 1985 - 1992. Recent, ea a avut aparitii speciale in productiile de televiziune "Hot in Cleveland", "The Sessions" si "Wilfred". Perlman este autoarea unei serii de carti ilustrate pentru copii care s-a bucurat de un imens succes, "Otto Undercover", ce cuprinde sase volume, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.