Actorul, diagnosticat cu scleroza multipla amiotrofica, a fost operat pentru asigurarea unei alimentatii complete, este constient, nu are tulburari respiratorii si nu necesita alt tip de ingrijire medicala, astfel ca va fi externat.

Actorul Serban Ionescu a fost internat in Spitalul Universitar de Urgenta Elias in 18 septembrie, pentru a fi supus unei proceduri chirurgicale necesare in vederea asigurarii unei alimentatii complete, a precizat conducerea unitatii sanitare, potrivit MEDIAFAX.

"Aceasta procedura era necesara si continua protocolul de monitorizare in cadrul suferintei neurologice (scleroza laterala amiotrofica)", a aratat conducerea Spitalului Elias.

Potrivit sursei citate, Serban Ionescu este constient, nu prezinta tulburari respiratorii, nu necesita alt tip de ingrijire medicala, "motiv pentru care se va externa".

Conducerea Spitalului Elias nu a precizat cand va fi externat actorul Serban Ionescu.

La jumatatea lunii august, Serban Ionescu, care a fost diagnosticat in urma cu aproape un an cu borelioza, s-a intors in Romania de la clinica din Germania in care a fost ingrijit si unde a fost diagnosticat cu scleroza amiotrofica.

Avocatul lui Serban Ionescu declara atunci ca Serban Ionescu se simte bine si urmeaza sa fie internat la Spitalul Elias, precizand ca boala de care sufera acesta este incurabila.

"Vorbeste, rade, discuta, insa are probleme locomotorii, cauzate de boala sa. A fost la patru clinici in Germania si a fost diagnosticat cu scleroza amiotrofica. Boala este incurabila, nu exista un tratament (care sa duca la vindecare, n.r.). Saptamana viitoare il vom interna cel mai probabil la spitalul Elias, unde va urma un tratament medicamentos si fizioterapie, impuse de medicii din Germania", preciza atunci avocatul Catalin Dancu.

El spunea ca Serban Ionescu locuieste in Bucuresti, in casa unui prieten.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.