Johnny Lewis, actor cunoscut pentru rolurile din "Sons of Anarchy" si "The O.C.", a murit miercuri, dupa ce ar fi ucis o femeie in varsta de 81 de ani.

Cadavrul lui Johnny Lewis (28 de ani) a fost descoperit in apropierea unei locuinte in cartierul Los Feliz din orasul Los Angeles. In acelasi loc se afla si corpul unei femei de 81 de ani, care politia suspecteaza ca ar fi fost ucisa de actor.

Potrivit martorilor, femeia a fost auzita tipand miercuri dupa-amiaza. La putin timp dupa aceasta, Lewis a fost observat luptandu-se cu doi barbati, apoi s-a urcat pe acoperisul casei si s-a aruncat. Martorii au declarat ca Lewis a atacat cei doi barbati cu o scandura, apoi cu mainile goale si parea "sa aiba o forta fizica extraordinara".

Politistii cred ca Johnny Lewis s-ar fi drogat cu PCP sau metamfetamine inainte de a comite aceste actiuni violente.

Victima era proprietara casei in care Johnny Lewis inchiriase o camera. Vecinii spun ca actorul era "de obicei, un baiat bun", relateaza TMZ.com.

Actorul a interpretat rolul Kip "Half-Sack" Epps in serialul de succes "Sons of Anarchy" produs de FX si inainte de acest proiect a jucat in "The O.C.". In anul 2006 a avut o relatie cu cantareata Katy Perry.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.