Se afla permanent in atentia aparatelor de fotografiat si este una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Impresioneaza pe covorul rosu, dar se remarca prin simplitate si eleganta. Angelina Jolie este adepta unui stil clasic si nu foloseste prea multe trucuri pentru a-si mentine imaginea de diva. kudika.ro ne ofera cateva secrete care ii contureaza stilul:

Niciodata nu se spala cu sapun pe fata. Tenul actritei are un aspect placut si neted, lipsit de imperfectiuni. Machiajul este doar un truc de infrumusetare, insa Angelina jolie isi protejeaza pielea fetei cu alte remedii. Aceasta foloseste lotiuni hidratante fara alcohol si crème cu factor de protectie.

Prefera machiajul discret. Se machiaza natural si intotdeauna isi subliniaza privirea printr-un contur fin. Foloseste eyeliner negru si adauga expresivitate buzelor folosind un ruj cremos roz, nude ori rosu. Pentru pometi foloseste un blush bronze.

Are un stil vestimentar clasic elegant. Nu poarta imprimeuri si alege combinatii simple, intr-o singura culoare. Actrita prefera noculorile alb si negru dar si nuantele aprinse precum rosu sau verde. Isi accesorizeaza tinuta discret cu bijuterii simple.

Afla mai multe secrete de stil ale Angelinei pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.