Asociatia MaiMultVerde lanseaza o noua campanie de strangere de fonduri pentru plantari viitoare prin intermediul unui eveniment unic in Romania, Fashion for Trees.

Seara de 11 octombrie ii va aduna in acelasi loc atat pe iubitorii de natura, cat si pe cei de moda.

Fratelli Social Club va gazdui un eveniment de moda, cu o componenta caritabila. Cei prezenti vor avea ocazia sa priveasca o prezentare de moda cu ultimele creatii ale designerilor Maria Lucia Hohan, Rhea Costa, Claudia Castrase, Cristian Samfira, Murmur (Andreea Badala), Adelina Ivan, Kinga Varga, Malvensky Charms (Malvina Cservenschi), Mirela Diaconu, Andra Clitan, Wilhelmina Arz si Trends by Adina Buzatu.r.

Se vor organiza tombole si licitatii prin care participantii vor contribui activ la viitoarele activitati de impadurire, putand sa castige totodata si obiecte vestimentare si accesorii donate de designerii participanti la eveniment sau alte premii eco.

Fondurile adunate la Fashion for Trees, impreuna cu donatiile si sponsorizarile ulterioare, vor fi folosite pentru plantarea in zone special selectate impreuna cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a 20.000 de puieti.

Poti sustine si tu activitatile MaiMultVerde printr-o donatie online pe www.maimultverde.ro/fashionfortrees.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.