Bulgarii sunt atat de innebuniti dupa muzica lui Marius Moga, incat au invitat trupa "Morandi" sa cante la deschiderea celui mai tare club de noapte din centrul Sofiei.
Evenimentul a avut loc in urma cu cateva zile, iar prezenta lui Moga in Bulgaria nu a trecut neobservata de presa de la sud de Dunare. "Membrii trupei romanesti care au luat cu asalt to-purile europene se afla in Bulgaria. Marius Moga a promis ca va realiza un spectacol cum nu s-a mai vazut in tara noastra", a scris agentia de presa "Novinite" cu o zi inainte de concert. Clubul care s-a deschis pe acordurile pieselor precum "Love Me" sau "Beijo Uh La La" se numeste "18+" si e considerat unul dintre cele mai fitoase locuri de distractie din Sofia. Situat in centrul orasului, clubul organizeaza petreceri extrem de fierbinti, destinate numai publicului adult.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.