Mda, iar m-am uitat la "Ceaiul de la ora cinci", aaaa... la "Veniti cu noi pe programul doi", aaaa, asta, la "Arca Marinei"... Da’ ce-am, bai, nene, nu mai sint in stare sa spun la ce m-am uitat? Stati un pic sa ma concentrez si sa iau fraza de la-nceput: Mda, iar m-am uitat la "Oala sub presiune" (uraaa, asta e, am reusit!), intr-o noapte cind n-aveam somn. Si era Marina Almasan(u)-Socaciu, ca de obicei, inconjurata de puberi, de profesori, de parinti si de pustii aia care cica o ajuta pe ea sa-si prezinte emisiunea (emisiunea?).

Si cum ma uitam eu, asa, fara convingere, soseste un moment in care se intrerupe dezbaterea furtunoasa si plictisitoare din platou pe un subiect gen conflictul dintre generatii sau ceva in genul asta. De fapt, nici nu conteaza care era tema, pentru ca la Marina in emisiune (emisiune?) pare ca se poarta la infinit aceeasi si aceeasi discutie obositoare.

A, uite ca mi-am si amintit, desi, repet, n-are nici o importanta: se vorbea despre atitudinea adolescentilor fata de moda. Bun. Si vine, cum spuneam, momentul in care se relaxeaza ambientul, iar Marina cere victorioasa regiei sa bage un material de la un bal al bobocilor. Baga regia materialul si vedem in el niste elevi de liceu care se zbintuiau si o Miss care minca un tort cu toata fata. Apoi, il vedem pe reporterul Matei cum intervieveaza amatoriceste liceenii in legatura cu... moda.

Neinteresant, nu? Dar ce mai vedem in reportajul asta? Ce detaliu trezeste fiara scirbita din noi? Lantul, nene, lantul de la gitul reporterasului Matei. Gros cam cit al lui Minune si scos peste camasa, sa se vada bine. Marino, da’ o profesoara de lantisoare de ce n-ai adus in emisiunea aia (emisiune?)? Sa-l vada pe Matei, sa-i dea doi, sa-l lase repetent si sa-l trimita, cu tot cu lant, sa faca televiziune si reportaje despre moda la el in fata blocului, unde ar avea mult mai mare succes?

• Cum va spuneam si ieri, PRO TV aniverseaza cei 10 ani de existenta printr-un lung sir de retrospective. Am vazut si eu, intr-o zi, niste secvente din "Alege ASIA". Ce straniu, astazi, ASIA e pe cale de a se destrama, iar pe vremea aia se facea ditamai tamtamul pentru alegerea unei noi componente a trupei! Dar sa revenim la secventele pe care le-am vazut eu. Pentru ca, intr-una din ele, o concurenta pe nume Tina declara dupa cum urmeaza: "Am avut parte si de incurajari, si de descurajari. Unii ziceau: 'N-o sa te ia nimeni, esti moldoveanca, ai accent, fetele de la ASIA sint mai inalte, sint mai frumoase>>. Eu, chiar daca aveam aceeasi parere despre fetele de la ASIA, dar aveam incredere in mine". Ei bine, se pare ca aceasta Tina n-a fost, in urma marii selectii, luata in trupa ASIA, ci intr-o trupa noua, Pops. Deci: eu, chiar daca n-am auzit vreodata de trupa Pops, dar sper sincer sa nu mai existe.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.