Casa Regala va actiona in judecata jurnalistii revistei franceze "Closer", dupa ce au publicat o serie de fotografii compromitatoare cu Kate Middleton.
Potrivit presei britanice, Printul William si-a sunat deja avocatul, pentru a-i cere sfatul asupra intentiei sale de a da in judecata atat reprezentantii publicatiei franceze Closer, cat si pe fotograful care a facut pozele in timpul vacantei lui Kate si a lui William la Luberon, in Franta, scrie evz.ro.

„Altetele lor au fost profund indignate de faptul ca fotograful unei publicatii franceze le-a invadat intimitatea intr-un mod atat de grotesc si fara nicio justificare. Incidentul aminteste de cele mai urate obiceiuri ale paparazzilor din timpul vietii Printesei Diana. Cuplul regal avea tot dreptul la intimitate in acea locuinta privata si este de neinteles faptul ca cineva s-a gandit sa faca si, mai ales, sa publice asemenea fotografii. Casa Regala isi consulta avocații pentru a vedea ce opțtuni legale au Ducele si Ducesa”, au scris reprezentantii Casei Regale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.