Dupa ce au sarbatorit de curand, la "Surprize, surprize", 5 ani de la infiintare, DJ Project se pregatesc de doua noi evenimente: primul Disc de Aur acordat de catre Media Services pentru vanzari de peste 30.000 de unitati si cel dintai dublu album din cariera lor discografica. Si decernarea Discului de Aur, si lansarea dublului album vor avea loc in emisiunea TEO de la PRO TV din data de 29 noiembrie.

Dublul album, care se va intitula "Soapte", va contine, pe langa CD-ul cu piesele de pe albumul "Soapte", un al doilea CD, cuprinzand 12 piese, intre care versiunile radio, video si de club la piesa "Soapte" reorchestrata, si, direct din Europa pentru fanii din Romania, cele mai tari remixuri la "Lumea ta", semnate de Gabri Ponte, Potatoheadz, Angel C si Jean Elan, impreuna cu varianta in limba engleza a melodiei "Lumea ta", imprimata special pentru Ministry of Sound.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.