Formatia Sistem se pregateste sa ia o pauza pe perioada nedeterminata.

Dupa 12 ani de cariera, trupa Sistem anunta ca a decis sa ia o pauza pe termen nelimitat. Ultimul lor concert va avea loc pe 15 septembrie in cadrul festivalului Pro Istoria Fest de la Sighisoara.

Anuntul vine in urma unei decizii luate de comun acord intre membrii trupei la inceputul anului 2012. Zoli, Cici, Phlo, Robi si Nashu au tinut sa transmita cu aceasta ocazie un mesaj tuturor celor care au fost alaturi de Sistem in toti acesti ani:

"Dupa 12 ani de prezenta neincetata pe scenele din Romania, formatia Sistem a decis sa ia o vacanta pe termen nelimitat. Principalul motiv este lipsa de pauza in cei 12 ani de activitate. Am tot expirat si am uitat sa inspiram. De asemenea, lipsa de motivatie din punct de vedere profesional, numarul limitat de locuri in care show-urile Sistem se pot desfasura in conditii optime si muzica difuzata in acest moment la radiourile comerciale ne fac sa credem ca o pauza este binevenita", au declarat membrii trupei intr-un comunicat remis romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.