Aoleu, vai de mine si de mine, ce era miercuri seara, in studioul de la "Povestiri adevarate"... Aoleu, aoleu, aoleu... Nici nu stiu daca o sa reusesc sa va spun pina la capat ce era, pentru ca inca sint in stare de soc... Aoleu, aoleu, aoleu... In fine, o sa incerc, totusi, cu orice risc. Miercuri seara, la "Povestiri adevarate", se relua cazul unei batrinici aflate in situatia de a fi data afara din casa de catre cumnatul ei. Cind am deschis eu, se adunase deja lume-n studio, la traditionala discutie de dupa reportajul de la locul faptelor.

Erau acolo vreo sapte persoane: cei doi prezentatori (Ioana Maria Moldovan si Dragos Stanescu), batrinica victima, o batrinica sustinatoare si inca vreo trei cetateni. Aglomeratie mare... Nu stiu prea bine ce s-a vorbit pentru ca, incepind dintr-un moment anume, n-am mai putut sa fiu atenta la discutie. E vorba de momentul in care batrinica sustinatoare s-a aruncat in genunchi in studio, a inceput sa se inchine, sa vorbeasca cu Dumnezeu si sa faca matanii. Acum intelegeti de ce sint inca in stare de soc, nu-i asa?

Dar daca va spun ca, dupa inca o scurta vorbire, emisiunea s-a terminat cu batrinica sustinatoare din nou in genunchi si cu batrinica victima pupindu-i mina Ioanei Maria Moldovan, o sa intelegeti si mai bine, nu? Legat de circul asta, eu atita vreau sa zic: Draga Ioana Maria Moldovan si draga Dragos Stanescu, poate va pune naiba sa nu rezolvati problema femeii! Adica, dupa toata panarama asta incredibila care voua v-a adus audienta si, probabil, prime de la sefi, eu zic ca ar trebui sa-i faceti rost bietei batrine de doua case, nu de una. In ce ma priveste, o sa-mi procur un flacon de Rudotel, sa-l tin linga mine la televizor. Ca poate data viitoare o sa va pupe cineva si picioarele in direct...

PRO TV aniverseaza zilele acestea 10 ani de existenta. Din acest motiv, difuzeaza tot felul de retrospective si de promo-uri. Unul dintre ele insira tot ce-au consumat romanii, impreuna cu PRO TV-ul, de-a lungul acestui deceniu. Am retinut trei lucruri: nu stiu cite vise, "100 de cisterne de lacrimi" si o cantitate oarecare de... de... seminte. La multi ani, PRO TV-ule, dar ce vreau eu sa te-ntreb: asta cu semintele e bagata special pentru targetul lu’ "Vacanta Mare", ca sa nu sa supara si sa sa uita-n continuare cum ii da Lila lui Axinte pumni in dovleacul ala, in timp ce Leana si sotu’ fac glume sexuale sub nivelul de autobaza?

"Nerespectarea acestor reguli simple te pot face sa-ti pierzi viata", a zis un gardian de inchisoare in telenovela "Secretul Mariei" de la Antena 1. Ei, probabil ca era o replica scrisa pentru Nicoleta Luciu din telenovela "Lacrimi de iubire" de la Acasa TV si a transpirat la concurenta, care a preluat-o extaziata in ideea ca ce-i al altuia e obligatoriu mai bun si mai corect gramatical...


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.