Actorul Chuck Norris si sotia sa Gena au publicat un material in care isi exprima ingrijorarea ca "s-ar putea sa-si piarda tara si libertatea pentru totdeauna".

"Daca ne uitam la istorie, tara noastra si libertatea sunt sub atac. Ne aflam intr-un moment foarte important in care daca nu schimba drumul pe care mergem, tara noastra asa cum o cunoastem s-ar putea schimba pentru totdeauna".

Chuck Norris si sotia sa explica faptul ca nu mai pot sa stea deoparte sa vada cum tara lor o iau pe "calea socialismului, sau ceva mult mai rau'. La alegerile din 2008, 30 de milioane de crestini evanghelici nu s-au prezentat la vot, iar Obama a devenit presedinte.

De aceea Norris si sotia lui au lansat acest apel pentru a promova inregistrarea la vot. Gena Norris ofera un citat al presedintelui Raegan pentru a sublinia gravitatea pericolului:

"Vom pastra pentru copiii nostir aceasta ultima speranta sau ii vom condamna la 1.000 de ani de intuneric. Daca dam gres, macar sa lasam copiii nostri si copiii copiilor nostri sa spuna ca am facut tot ce se putea face".

Chuck Norris este unul dintre republicanii notabili de la Hollywood, alaturi de alte nume mari precum Clint Eastwood si Kelsey Grammer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.