Cantaretul Seal a acuzat-o pe sotia sa Heidi Klum - de care s-a despartit in ianuarie - ca l-a inselat cu bodyguard-ul ei, inainte ca ei sa se separe, dar top modelul german spune ca aceste acuzatii sunt "false", informeaza accesshollywood.com.

Potrivit MEDIAFAX, saptamana trecuta, top modelul Heidi Klum si cel care ii este bodyguard de patru ani, Martin Kristen, au fost fotografiati in ipostaze intime, in timpul unei vacante petrecute in Sardinia (Italia).

Vineri, Seal - care va concerta la Bucuresti pe 27 noiembrie, la Sala Palatului - a fost intrebat de niste reporteri ce crede despre presupusa relatie a lui Klum cu Kristen.

"Sa fiu sincer, daca este sa apara altcineva in vietile copiilor mei, as prefera sa fie un chip familiar", a raspuns Seal. "Cred ca singurul lucru pe care l-as fi preferat - cred ca nu m-am asteptat la ceva mai bun din partea lui -, as fi preferat ca Heidi sa arate ca are mai multa clasa si sa astepte cel putin sa divortam, inainte sa se implice in relatie", a mai spus Seal.

"Dar acum cred ca toti aveti raspunsul pe care il cautati de sapte luni", a spus Seal, referindu-se la motivul divortului lor.

"Este trist ca Seal a reactionat la niste acuzatii false", a spus la randul sau Heidi.

Prietenii top modelului spun ca Martin Kristen este "confidentul ei numarul 1".

"Este complicat. Relatia lor este greu de definit", a declarat o sursa pentru revista People.

"A fost o perioada dificila. Cercul ei de prieteni in care are incredere s-a facut din ce in ce mai mic, iar el este confidentul ei numarul 1", a mai spus sursa.

In ianuarie anul acesta, Heidi Klum si Seal au anuntat ca vor divorta dupa o relatie de sapte ani.

Top modelul a declarat anterior ca ii place viata de femeie celibatara si ca nu intentioneaza sa se mai casatoreasca, desi i-a placut ideea de casnicie.

Klum a mai spus ca vrea sa se concentreze pe propria familie si ca sunt lucruri mult mai grave in viata decat o despartire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.