Trupa americana LMFAO, cunoscuta pentru hitul "I'm Sexy And I Know It", va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti, pe 4 octombrie, de la ora 20.00.

LMFAO este o trupa de origine americana care-i are in componenta pe Redfoo si pe SkyBlu. Formatia a fost infiintata in 2006 si a lansat primul album in 2009, relateaza MEDIAFAX.

Munca celor doi membri a rasplatit fanii cu exact ceea ce isi doreau, albumul LMFAO - "Party Rock" -, producand patru hituri "I’m In Miami Bitch", "Yes", "La LaLa" si "Shots", care se regasesc in playlist-urile petrecerilor din toata lumea si care le-au adus o multime de premii si nominalizari la galele MTV Movie Awards, Billboard, Juno si la Premiile Grammy.

Biletele pentru concertul sustinut de LMFAO la Bucuresti pot fi achizitionate la preturile: 90 de lei (categoria B), 150 de lei (categoria A) si 500 de lei (VIP).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.