In perioada 3 - 13 septembrie 2012, la Clubul Taranului (Muzeul Taranului Roman), se va desfasura cea de a V-a editie a festivalului de teatru independent UNDERCLOUD.

Vor fi puse in scena in scena 21 de spectacole, cele mai bune productii din stagiunea prezenta a teatrelor independente din Bucuresti.

Anul acesta este prima editie - concurs si este primul an cand Festivalul are un Presedinte Onorific in persoana regizorului Andrei Serban.

Juriul este format din Domnul George Ivascu (Actor & Directorul Teatrului Metropolis), Doamna Coca Bleos (Actrita) si Doamna Monica Andronescu (Redactor-Sef Revista Yorick).

Spectacole selectate: “Dragonul de aur” (Premiul Juriului in Gala Absolventilor U.N.A.T.C.”I.L.Caragiale”), “Ma mut la mama”, “Refuz sa cresc”, “Aplauze pentru Lena”, “Magicway”, “XXL”, “Eu si Cristina”, “Dumnezeul de a doua zi”, “Chutney”, “Forma Lucrurilor”, ”Jocuri in curtea din spate”, ”Fata din curcubeu”, ”Three O’Clock”, ”Noi 4”, ”Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, “O piesa desantata”, ”Monoloagele vecinului”, “A junk tango story”, ”Trei femei inalte”, ”Actrita”, ”7 Blesteme”.

Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Unteatru, Asociatia Chatarsis, Garsoniera de Cultura, Ture T, Masina de vise, Godot Cafe Teatru, Teatrul La Masa, Teatrul nu e o cladire, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Programul festivalului poate fi consultat pe site-ul companiei de teatru D'AYA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.