Solistul formatiei Iris a oferit mai multe detalii cu privire la decizia sa de a se desparti de trupa.

„Decizia a fost luata nu in mod spontan. M-am mirat si eu ca am ajuns in pozitia aceasta de a decide sa parasesc trupa. Este o decizie care nu are sub nicio forma nicio legatura cu baietii din trupa, ci pur si simplu cu vremurile pe care le traim si cu degradarea morala care ne inconjoara in momentul de fata in Romania anului 2012”, a declarat Minculescu intr-un interviu cu Rock FM.

Artistul a mai spus ca motivele financiare nu au fost hotaratoare.

Pot fi foarte multe interpretari, dar am avut si eu sperantele mele care s-au implinit, nu s-au implinit… Ideea e ca, una peste alta, din 3 septembrie, nu mai sunt la Iris. Nu inseamna ca ma retrag din muzica si baietii au inteles gresit in legatura cu chestia financiara. Pur si simplu au fost foarte multe motive mici care au dus la decizia mea”.

Cristi Minculescu a mai spus ca nu exista nicio sansa de a reveni asupra deciziei, pentru ca nu exista niciun conflict cu colegii sai de trupa care trebuie rezolvat.

Nu ma retrag din muzica, ma retrag de la Iris. Repet, m-am mirat si eu ca am ajuns sa iau decizia aceasta, dar e singurul moment in care nu-mi pare rau. Deocamdata, singura certitudine trista e ca nu voi mai fi la Iris. Nu stiu ce voi face. Ma linistesc si eu un pic, sa ies din presiunea asta, a obiectivelor pe care le-am avut de-a lungul timpului si cu siguranta ca veti afla primii ce am de gand”, a declarat fostul membru al Iris.

"A fost frumos, dar orice vis frumos dispare dimineata si momentul asta a venit acum”, le-a marturisit Minculescu fanilor.

Citeste si:
Solistul de la Carla's Dreams se retrage din formație! Artistul...
Solistul de la Carla's...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.