Nicolae Marin, alias Nick, cel cu care Delia a cantat in formatia N&D intre anii 1999 si 2002, a aruncat cu acuze deranjante la adresa fostei lui colegi.

„Brandul N&D este al meu, compozitii, texte si drepturi de autor. Daca nu existam eu, nu exista Delia!”, a declarat Nick pentru ziarulring.ro.

El elimina orice posibilitate ca cei doi sa mai inregistreze o piesa impreuna desi, in urma cu doua luni, au cantat impreuna pe scena Romanian Music Awards.

“Nu va mai exista niciodata o colaborare cu ea. Pe Delia nu a interesat-o proiectul N&D, a fost vorba de imagine si atat. Din constatarile mele, i-am acordat prea multa atentie. Pot oricand, dar fara Delia. Am bagat-o prea mult in seama, trebuia sa merg pe alta idee”, a declarat Nick, cel care a lansat un nou proiect muzical, No RuleS.

Delia, in schimb, recunoaste ca nu ar fi ajuns atat de departe daca nu ar fi cantat in N&D, dar, in acelasi timp spune ca nu ii poarta dusmanie lui Nick pentru ceea ce a declarat si, mai mult, ca il invita la nunta ei de luna viitoare.

“Este adevarat, daca nu era el nu eram nici eu, insa nu pot sa-i port dusmanie pentru ce a zis. Tind sa cred totusi ca astea nu sunt cuvintele lui, nu-l stiu asa! Pana la urma putea sa spuna asta si pana acum, nu cred ca astepta 10 ani pentru a se destainui. L-am tot sunat zilele astea sa-l chem la nunta. Nick se numara printre invitati”, a declarat Delia pentru click.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.