Un grup de activisti conservatori din Rusia a dat-o in judecata pe Madonna si i-a cerut daune de 10,5 milioane de dolari, dupa ce artista si-a exprimat public sprijinul fata de drepturile comunitatii gay in timpul unui concert sustinut in aceasta tara pe 8 august.

Starul a sustinut un concert la Sankt Petersburg pe 8 august, in cadrul "MDNA World Tour", iar spectatorilor le-au fost oferite bratari roz pentru a-si arata sprijinul fata de drepturile homosexualilor, informeaza adevarul.ro.

Cantareata le-a cerut spectatorilor sa ridice bratarile in aer, spunand:

"Daca sunteti alaturi de mine, vreau sa va vad bratarile roz. Daca sunteti alaturi de mine, ridicati bratele si aratati-va dragostea si aprecierea fata de comunitatea gay. Sunteti alaturi de mine?".

Se pare insa ca acest lucru a insultat sentimentele locuitorilor din acest oras foarte conservator, unde se dau amenzi pentru promovarea homosexualitatii in randul minorilor. 10 protestatari furiosi din Uniunea Cetatenilor Rusi, Adunarea Populara si partidul Noua Rusie Mareata si-au unit fortele pentru a o da in judecata pe cantareata, iar dosarul a fost depus in instanta vineri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.