In timpul unui concert sustinut in Singapore, Dave Mustaine, vocalul trupei Megadeth, l-a acuzat pe Barack Obama ca ar fi inscenat recentele masacre din Aurora, Colorado si Oak Creek, Wisconsin doar pentru a interzice portul de arme de catre civili. 

Conform huffingtonpost.com, Mustaine a declarat: "In tara mea, presedintele meu incearca sa promoveze o lege care sa interzica portul de arme asa ca a inscenat toate aceste crime, mai intai toti cei care au murit in Aurora si, acum, acesti oameni frumosi din Templul Sikh".

Mustaine nu s-a oprit aici: "Nu stiu daca o sa mai locuiesc in America daca va continua in acest ritm. Se pare ca se transforma in America nazista".

Nu este pentru prima data cand vocalul de la Megadeth isi exprima, in mod public, dezaprobarea fata de Barack Obama. Printre altele, recent, intr-o emisiune canadiana, Mustaine a declarat ca este "sigur ca Obama nu s-a nascut in America".

Citeste si: Incident armat in Colorado: 12 morti si 58 de raniti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.