Inca un concert din seria Buena Vista Social Club in Romania
Fundatia Culturala Phoenix organizeaza pe 12 martie, la Sala Palatului, un concert extraordinar sub titulatura "Buena Vista Social Club prezinta Omara Portuondo".
Supranumita si "Edith Piaf a Cubei", Omara Portuondo este considerata una dintre cele mai mari voci feminine din lume. "Flor De Amor" este titlul celui de-al doilea album solo, nominalizat la Grammy, editat de casa de discuri World Circuit pentru Omara Portuondo, solista numarul unu a Cubei si star al Buena Vista Social Club. Noua ei trupa de concert, condusa de seful de orchestra Alfred Thompson, este formata dintr-un numar impresionant de muzicieni talentati, printre care virtuozul Papi Oviedo (chitara tres), Jorge Chicoy (chitara) si brazilianul Swami Jr. (chitara cu 7 corzi).
Biletele vor fi puse in vinzare incepind cu 15 ianuarie, la casa Salii Palatului, magazinul Muzica, reteaua de magazine Diverta si librariile Carturesti. Pretul acestora este intre 500.000 si 1.500.000 lei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.