Disparitia misterioasa a lui Katherine Jackson pare sa fi fost, intr-adevar, un complot orechestrat de Jermaine, Randy, Janet si Rebbie.

Fratii planuiau ca prin internarea lui Katherine la spa s-o determine pe aceasta sa-i sustina in incercarea lor de a dovedi ca administratorii Michael Jackson Estate sunt niste infractori care au falsificat testamentul Megastarului pentru a-i administra averea.

Scandal in familia lui Michael Jackson: Fratii sai se lupta pentru avere

In urma sejurului la spa, Katherine Jackson a ramas insa fara custodia copiilor lui Michael, un judecator hotarand ca TJ, fiul cel mare al lui Tito, este cel mai in masura sa-si asume acum aceasta responsabilitate, scrie agentiadepresamondena.com.

Dupa ce a lipsit o saptamana din Los Angeles, Katherine Jackson a incercat sa dreaga lucrurile, iar un judecator a stabilit ca aceasta sa intre din nou in dreptul sau de tutore legal, insa sa-si exercite atributile impreuna cu TJ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.