Lady Gaga isi invita fanii din Romania sa dea frau imaginatiei si sa poarte costumatii extravagante la concertul de la Bucuresti.

Organizatorii evenimentului au anuntat ca spectatorii de orice varste sunt asteptati sa imbrace tinute dintre cele mai extravagante. Fanii care au bilete pe gazon si care vor avea costumatii indraznete vor avea sansa sa urmareasca concertul lui Lady Gaga chiar din Monster Pit, care este zona centrala din fata scenei, scrie adevarul.ro.

Nici Lady Gaga nu va canta pe Arena Nationala

Membrii echipei artistei sunt cei care selecteaza spectatorii pentru „selectul" Monster Pit, in functie de tinuta pe care o au. Ei vor primi bratari speciale de acces. Nu se percep bani suplimentar pentru a beneficia de aceste locuri speciale.

Show-ul lui Lady Gaga va avea loc pe una dintre cele mai impresionante scene din istoria muzicii. Ea va avea o anvergura de aproximativ 150 de metri si o inaltime de 26 de metri si este, potrivit organizatorilor, cea mai mare scena din lume construita vreodata pentru turneul unui artist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.