Henry Hopper, fiul in varsta de 21 de ani al cunoscutului actor, este acuzat ca a violat o adolescenta, dupa ce i-a dat sa consume droguri si alcool.

Mama unei adolescente il acuza pe Henry Hopper ca i-a violat fiica. Aceasta, care a depus actele judiciare sub anonimat, pretinde ca cei doi s-au cunoscut in februarie 2011, printr-un prieten comun, scrie evz.ro.

Potrivit documentelor, cei doi au inceput sa vorbeasca pe Facebook, iar in luna urmatoare el a chemat-o la resedinta sa din Venice, California, cu promisiunea ca ii da droguri si alcool.

Hopper a asteptat pana cand acestea si-au facut efectul, apoi "a inceput sa aiba un comportament sexual agresiv fata de ea" si a reusit in cele din urma sa o violeze.

Daunele pe care le cere "Jane Doe" nu au fost dezvaluite. Henry, actor si el, a jucat, anul trecut, in filmul "Restless".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.