Campionul K1 Ionut Iftimoaie va urca pentru prima oara pe un podium de moda. Neinfricat de obicei, se va "confrunta" de aceasta data cu Julia de la Sexxy, partenera sa din prezentarea Ritei Muresan de joi, ora 19, de la Plaza Romania. Avand doar ca punct de plecare uniformele insotitoarelor de bord, creatiile Ritei Muresan sunt interpretari perfect actuale ale unei tinute feminine si rafinate. Pe langa rosu, cromatica este largita de prezenta albului si negrului, in uniuri, carouri sau grafisme florale.

Ca accente care dau eleganta s-a folosit auriul si argintiul. De la tinutele chic cu pantaloni scurti si camasi din dantela, la robbe-manteaux-uri, costumele elegante si rochiile de seara, toate piesele colectiei sunt vibrante, optimiste si senzuale, asemeni creatoarei lor. Rita Muresan lanseaza o data cu aceasta colectie si colaborarea cu Cristina Batlan, designerul Musette Accesories, care a imaginat pentru "Fly With Me" o linie de accesorii ultrafeminina, romantica, plina de culoare si veselie.

Prezentarea colectiei de primavara-vara se va face in deschiderea Bucharest Fashion Week, joia aceasta, la Plaza Romania alaturi de branduri internationale. De asemenea, in ultima seara a evenimentului, aceeasi colectie urmeaza sa fie prezentata in cadrul Finalei Top Model Romania 2005 de sambata, de la Hotel Intercontinental.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.