Fostii membri Dire Straits Alan Clark si Chris White vin pe 23 august sa cante la festivalul Peninsula din Targu-Mures.

Alan Clark s-a alaturat Dire Straits in 1980, ca primul lor clapar si a jucat un rol crucial in drumul spre succes al formatiei – lucru demonstrat si de faptul ca restul trupei il privea ca pe un director muzical neoficial. In afara de activitatea sa din Dire Straits a mai colaborat cu artisti precum Eric Clapton, Bob Dylan, Tina Turner sau Bee Gees.

Saxofonisitul Dire Straits, Chris White, a colaborat si dupa destramarea trupei cu Mark Knopfler, insa si alte nume grele ale industriei i-au apreciat telentul, cum ar fi Paul McCartney, Ray Charles, Joe Cocker sau Robbie Williams.

Calitatile sale de chitarist, dar si vocea sa l-au facut pe Terence Reis, originar din Mozambic, sa fie candidatul ideal pentru a ocupa rolul de frontman al The Straits. La tobe canta fostul tobosar al Tom Petty and the Heartbreakers, Steve Ferrone.

Biletele pentru Peninsula 2012 au fost puse in vanzare in reteaua de magazine Eventim si pe www.eventim.ro. Pana pe 1 august costul unui abonament este de 100 de lei si a unui bilet de o zi 40 de lei, iar dupa aceasta data, respectiv in timpul desfasurarii evenimentului, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei.

Festivalul Peninsula 2012 va avea loc intre 23 si 26 august pe malul Muresului, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend din Targu Mures.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.