De la diete fara zahar si alcool, la box, sarit coarda si yoga, celebrii "ingerasi" de la Victoria`s Secret ne dezvaluie obiceiurile lor de intretinere.

1. Gisele Bundchen
Cel mai bine platit model din lume si totodata cea mai cunoscuta dintre "ingerasi" se mentine in forma cu o dieta fara zahar si fara alcool. Gisele se infrupta cu carne doar o data la 15 zile si este o mare fana a artelor martiale, relateaza MEDIAFAX.

2. Doutzen Kroes

Olandeza in varsta de 27 de ani urmeaza un regim fara carbohidrati si fara zahar pe cat posibil. In materie de miscare fizica, Doutzen Kroes sare cu coarda si face box.

3. Adriana Lima

Adriana Lima are un regim special pentru perioadele de defilare. Cu noua zile inainte de prezentare, nu mai consuma alimente solide, hranindu-se numai cu shake-uri cu proteine si apa. Iar cu 12 ore inainte sa urce pe podium, nu mai consuma nici lichide.

"Te usuci si poti pierde pana la trei kilograme jumate numai din asta", explica ea.

4. Candice Swanepoel
Blonda din Africa de Sud marturiseste ca are mai des sedinte de yoga si box inaintea defilarii (de la de trei ori pe saptamana la o data pe zi).

5. Heidi Klum

La doar doua luni dupa ce a nascut primul copil, Heidi a putut defila, in 2009, gratie antrenamentelor cu mingea medicinala si a greutatilor pentru glezne, de doua ori pe zi.

6. Miranda Kerr

Australianca Miranda Kerr considera ca faptul ca a continuat sa practice yoga si in timpul sarcinii a ajutat-o sa revina la forma initiala foarte repede dupa nastere. Ea urmeaza si o dieta stabilita in functie de grupa de sange si evita carnea.

7. Alessandra Ambrosio
Mama a doi copii, aceasta practica yoga si pilates de trei ori pe saptamana si sesiuni de cate 10 zile de Brazil Butt Lift (exercitii pentru tonifierea feselor) cu un antrenor personal.

8. Karlie Kloss

Karlie este tanara la doar 19 ani dar din moment ce a fost dintotdeauna o fata sportiva, nu ar trebui sa aiba probleme sa se intretina. A practicat numeroase sporturi in timpul cresterii, printre care atletismul, ciclismul si inotul.

9. Erin Heatherton

Urmand sfatul top modelului Cindy Crawford, tanara de 23 de ani urmeaza un regim alimentar fara gluten.

Citeste si:
Feli și iubitul ei s-au despărțit. Primele declarații ale artistei:...
Feli și iubitul ei s-au...

10. Lindsay Ellingson
Pe langa sedintele de yoga de doua ori pe saptamana, aceasta face si ore de hip hop si merge la sala pentru exercitii de forta. Dansul il practica de 10 ani, preferandu-l exercitiilor mai anoste, iar in ceea ce priveste mancare, nu se abtine de la cheeseburger-i si ciocolata, fiind bucuroasa sa faca niste exercitii in plus cand este cazul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.