Vedetele prezente la eveniment vor dona bani in favoarea asociatiei de caritate Sports For Peace.

Paul Allen a anuntat ca va organiza o petrecere exclusivista pe iahtul sau, care este ancorat in districtul Canary Wharf din partea de est a Londrei, pe durata Jocurilor Olimpice 2012. Cuplul Jolie-Pitt se afla in aceasta perioada in Marea Britanie, unde actrita americana filmeaza pentru urmatorul ei lungmetraj, "Maleficient".

"Petrecerea organizata de Paul Allen va fi uluitoare. Cateva nume importante figureaza pe lista invitatilor, dar dintre ei, Brad si Angelina sunt de departe cei mai cunoscuti", a spus o sursa pentru tabloidul The Sun.

Potrivit presei britanice, la aceasta petrecere speciala va fi prezent si Bill Gates.

In seara de miercuri, Brad Pitt si Angelina Jolie organizeaza propria lor "petrecere olimpica", la Victoria & Albert Museum din Londra.

Printul William si printul Harry au fost invitati la aceasta petrecere, organizata sub forma unei actiuni de strangere de fonduri, in onoarea legendarului pugilist Muhammad Ali. David si Victoria Beckham, Sharon Stone, Michael Douglas si Catherine Zeta Jones sunt si ei asteptati la petrecerea organizata de cuplul Jolie-Pitt.

Dupa incheierea galei, programata pentru ora locala 22.00, cuplul american va organiza o alta petrecere, de aceasta data privata, ce va avea loc in resedinta lor inchiriata in capitala Marii Britanii, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.