Inreaga suma pe care Inna ar fi trebuit sa o primeasca la concertul sustinut la Timisoara va fi donata Centrului medical de la Buzias.

Concertul Innei la Timisoara va avea loc cu ocazia Zilei Orasului Timisoara pe 3 august. Inna ar fi cerut 20.000 de euro pentru a sustine acest concert, motiv pentru care timisorenii au lansat un protest pe Facebook, considerand ca aeasta suma ar putea fi folosita in alte scopuri, relateaza realitatea.net.

Stefan Lucian managerul Innei, a anuntat astazi ca onorariul pe care ar fi trebuit sa o primeasca la concertul sustinut la Timisoara va fi donat Centrului medical de la Buzias, singurul din tara unde sunt tratati copiii cu hemofilie si diabet.

"Imi face placere sa cant pentru fanii mei din Romania, de aceea, am fost incantata atunci cand am aflat de propunerea de a concerta la Timisoara. Ma bucur ca pot sa fiu de ajutor, donand onorariul acolo unde este mare nevoie de acesti bani: Centrul Medical Buzias. Va astept la concert, sunt sigura ca alaturi de ceilalti colegi ai mei vom reusi sa facem o zi de sarbatoare frumoasa!", a declarat Inna, citata de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.