Cantareata este noua componenta a juriului emisiunii "American Idol", dupa ce Jennifer Lopez si Steven Tyler au decis sa se retraga.

Dupa mai multe saptamani de speculatii, Fox News a confirmat primul membru al juriului "American Idol", relateaza evz.ro. Jennifer Lopez si Steven Tyler au anuntat ca parasesc emisiunea, ultimul care a mai ramas fiind Randy Jackson.

"Sunt atat de entuziasmata sa ma alatur emisunii. S-a intamplat foarte repede. Abia aștept sa incep peste cateva luni. Ne vedem in ianuarie", a fost mesajul lui Mariah Carey.

Pentru un singur sezon al emsiunii de talente cantareata va primi o suma record, de 18 milioane de dolari. Jennifer Lopez ar fi primit pentru prestatia ei in sezoanele trecute numai 12 milioane, Christina Aguilera ar fi negociat undeva la 10 milioane de dolari contractul cu "The Voice", iar Britney Spears primeste pentru un sezon la "X Factor" in jur de 16 milioane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.