Cele trei fiice ale actritei Demi Moore intentioneaza sa solicite autoritatilor americane sa emita un ordin de restrictie impotriva mamei lor.

O sursa apropiata de familia actritei a declarat pentru RadarOnline:

"Rumer, Scout si Tallulah se gandesc foarte serios sa solicite emiterea unui ordin de restrictie impotriva lui Demi, pentru ca ea sa nu mai poata sa le contacteze. Ele i-au spus cat se poate de clar, in urma cu cateva saptamani, ca nu mai vor sa vorbeasca cu ea, dar aceasta incearca in continuare sa le contacteze".

Cearta intre cele patru femei ar fi pornit de la Ashton Kutcher. Demi Moore spera ca fiicele ei sa-i tina partea dar acestea au ramas prietene cu Ashton, chiar si dupa divort.

"Toate trei au ramas prietene cu el si asta o infurie. Demi a fost umilita de Ashton cand a inselat-o si spera ca va da un exemplu pozitiv fiicelor sale daca iese din acea relatie. De aceea este atat de greu pentru ea sa faca fata situatiei", a explicat o sursa apropiata familiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.