O femeie din Oregon l-a dat in judecata pe Justin Bieber, dupa ce a participat, alaturi de fiica ei, la un concert al artistului.

Stacey Wilson Betts si fiica ei au luat parte la concertul lui Bieber in Portland, in iulie 2010. De atunci, ea sufera de tinitus (zgomote in urechi) si aceasta afectiune nu poate fi vindecata.

In timpul concertului, muzica avea un volum foarte mare, dar Bieber s-a pus intr-o gondola de metal pentru a ajunge in mijlocul publicului. Atat gondola cat si fanii au provocat un vacarm insuportabil, care i-a provocat probleme de auz femeii.

Mi-am dus fata la un concert pop, nu aveam de unde sa stiu ca acea gondola va crea un efect sonor atat de puternic, iar urechile mele vor fi distruse pentru totdeauna”, se plange femeia, citata de stirileprotv.ro.

Prin urmare, Stacey Wilson Betts l-a dat in judecata pe cantaret, cerand despagubiri in valoare de peste 9 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.