Unul dintre cele mai promitatoare festivaluri de muzica din vest a fost anulat din cauza problemelor de alimentare cu energie.

Festivalul Rock Evolution 2012 ce trebuia sa aiba loc intre 13 - 15 iulie pe Tancodromul din Oradea este oficial anulat. Alimentarea cu energie electrica este motivul invocat de catre organizatori.

Printre invitatii festivalului se numara si formatii internationale de renume, precum Sepultura si Three Days Grace.

"In numele organizatorilor Festivalului Rock Evolution si NZS Production dorim sa anuntam ca din motive legate de alimentarea cu curent a locatiei si neintelegerile intre cei care trebuiau sa furnizeze curentul destinat festivalului, nu am reusit sa gasim sub nici o forma o alta alternativa, drept urmare cu foarte multe regrete si dezamagiri tinem sa anuntam ca festivalulse anuleaza. Trupele anuntate pentru acest festival vor fi contactate pentru a nu face deplasarea si rezilierea contractelor, iar cei care deja au achizitionat bilete isi vor putea recupera banii de la Eventim.", se arata in comunicatul transmis de catre organizatori, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.