Loredana a lansat clipul imnului comunitatii gay din Romania.

Anul acesta, in cadrul celei de-a noua editii a festivalului “GayFest”, dedicat persoanelor LGBT, Loredana a fost prima persoana publica care a luat initiativa, devenind vocea minoritatilor sexuale din Romania.

Marsul Diversitatii, la care au participat sute de persoane, a avut loc pe 30 iunie in Bucuresti, iar imnul miscarii a fost piesa Loredanei, “Y.O.U”, extrasa de pe albumul “Sundance”.

Marti, artista a lansat si clipul piesei, clip realizat numai din imagini filmate in cadrul Marsului Diversitatii. Despre piesa “Y.O.U.” Lori spune ca este noul “YMCA” si ca este onorata sa fie ambasadoarea comunitatii gay din tara noastra.

“Fiecare om are dreptul sa aiba orientarea lui sexuala, sa aiba religia lui, sa aiba gandurile si mentalitatile lui. Cred ca sunt aici tocmai pentru cei care sunt altfel, pentru diversitate, pentru a lupta impotriva ignorantei si a urii”, spune artista.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.