Site-ul de imbracaminte si accesorii de bebelusi My1stYears.com a realizat un sondaj pentru a descoperi cei mai stilati copii-vedeta din lume.

Pe primul loc s-a clasat domnisoara Harper Beckham, fiica celebrului cuplu David si Victoria Beckham.

Harper a strans 27% dintre voturi. De ce? Pentru ca desi a implinit abia un an, Haper deja a mers la doua editii diferite ale Fashion Week si are o garderoba de haine de firma atat de mare, incat pana si tatal ei crede ca este "ridicol" cate haine are fata sa.


Sursa foto: flick.com.

Pe locul 2 cu 26% din voturi s-a clasat micuta Hollie Rose, fiica prezentatoarei "Britain's Got Talent", Amanda Holden, relateaza Daily Mail.

Topul celor mai chic cinci bebelusi din lume este completat de Blue Ivy Carter (18% din voturi) si de Aoife Belle, fiica lui Una Healy (16%).

Singurul baietel care poate sa stea cot la cot din punct de vedere al modei cu fetitele este Mason Dash Disick, cel mai tanar membu al dinastiei Kardashian, care a strans 13% din voturi.


Sursa foto: flickr.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.