Unul dintre cei mai populari actori ai momentului va juca rolul principal in adaptarea unuia dintre cele mai populare jocuri pe calculator din toate timpurile.

Fassbender a cazut de acord sa joace in film, dar va avea in acelasi timp si un rol de producator, scrie Huffington Post.

Personajul principal se numeste Desmond Miles, iar stramosii sai au fost asasini experti. Jocurile "Assassin's Creed" sunt jocuri de aventura si actiune. Povestea din primul joc s-a petrecut in timpul Cruciadelor, iar actiunea din al doilea in timpul Renasterii. Un al treilea joc din serie ar trebui sa fie lansat in octombrie (mai exista doua spin-offuri).

"Michael Fassbender a fost singura noastra alegere pentru rolul principal. Este un actor inteligent, talentat, versatil si devotat", a explicat Jea-Julien Baronnet, directorul Ubisoft Motion Pictures.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.